ΑΝΟΞΕΙΔΩΤΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

...Ορίζοντάς μας η ποιότητα, η εξυπηρέτηση, η καινοτομία...

Τυποιημένες Κατασκευές

Όλες οι ανοξείδωτες κατασκευές υλοποιούνται με τεχνικές προδιαγραφές των τυποποιημένων κατασκευών. Ο επαγγελματίας οφελείται διπλά, στην καλή τιμή και στην γρήγορη παράδοση.

Ειδικές Κατασκευές

Στείλτε μας το σχέδιο σας και θα φέρουμε σε πέρας την επιθυμία σας. Παρέχουμε δυνατότητα επιλογής πάχους υλικού, η διαφορετικών εξαρτημάτων, από τα στάνταρ.

Σχεδίαση Κατασκευών

Παρέχουμε στον επαγγελματία την δυνατότητα σχεδίασης της επιθυμίας του. Περιγράψτε το πλάνο σας και θα του δώσουμε μορφή.

Άμεση Επικοινωνία

Επικοινωνείστε άμεσα και γρήγορα μαζί μας, με τους εξής τρόπους: στο τηλεφωνικό μας κέντρο, απευθείας με τους πωλητές, μέσω των κοινωνικών δυκτίων και του ηλεκτρονικού ταχυδρομίου.

Παρουσία της PROCAL INOX

Η εταιρεία Procal Inox συνεχίζει το ταξίδι στο χώρο του εξοπλισμού μαζικής εστίασης. Από το 2013 διατηρεί δύο (2) εξειδικευμένες και συνεχώς αναπτυσσόμενες γραμμές παραγωγής. Το όραμα μας βασίζεται στο πάντρεμα της παραδοσιακής ποιότητας και στα κελεύσματα της νέας τουριστικής Ελλάδας. Πυξίδα μας, η συνέπεια και η καινοτομία.

Έκθεση Προιόντων

Το εργοστάσιο μας κατασκευάζει τις Ουδέτερες Ανοξείδωτες Κατασκευές (Λάντζες, Ερμάρια, Ποτηριέρες, Φούσκες, Τραπέζια, Καρότσια, Ράφια, Ειδικές Κατασκευές) και τα Ειδικά Επαγγελματικά Ψυγεία τύπου Φέτας & Tυροκομικών.

Παράδοση Κατασκευών

Αναλαμβάνουμε την άμεση παράδοση των προϊόντων μας εντός Αθηνών, στο κατάστημα η στο πρακτορείο της επιλογής σας.  Επιπρόσθετα παρέχουμε την δυνατότητα φόρτωσης στο χώρο μας, από δικό σας μεταφορέα.
transportation3.jpg

Εργονομικές κατασκευές για χώρους Μαζικής Εστίασης

Ποιοί Είμαστε

Κλειδί της επιτυχίας μας... Η επιστημονική κατάρτιση και η αγαστή συνεργασία του προσωπικού της εταιρείας μας. Η δημιουργική καινοτομία πλάι στην παραδοσιακή ποιότητα και η εμπειρία αποτελεί τη σεμνή υπογραφή μας στις νέες εποχές που ανοίγονται μπροστά μας.

Τελευταία Νέα

20 Ιανουαρίου 2018
20 Ιανουαρίου 2018
20 Ιανουαρίου 2018
©{2018} Procal Inox. All Rights Reserved. Designed By Procal Inox Team

Search